-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
Suport Tècnic
   
lll
 

-Nou correu electrònic oficial d'educació educaib.eu
---

 
Logo CEU
 

- Tal com es va explicar en un anterior document, els comptes de correu electrònic dels centres tenen la particularitat de ser bústies compartides, és a dir, podran ser gestionades per diversos membres del centre. Serà responsabilitat de l'equip directiu designar les persones que tindran accés al correu del centre.

A partir del dia 7 de novembre de 2016, ja es poden habilitar aquestes bústies de centre i començar-les a emprar. Per fer això, només cal assignar els permisos d'accés a les persones que les han de gestionar. El procediment per fer-ho està indicat en el següent document:

Com ja us varem informar, un cop s'hagi habilitat la nova bústia de centre deixareu de rebre nous missatges a les bústies antigues i tot el correu adreçat a '@educacio.caib.es' ja arribarà a les noves bústies '@educaib.eu'

La forma d'accedir a la bústia del centre, per part d'un usuari gestor, està explicada al document:

ACTUALITZAT S'estableix un període, fins al 30 de novembre de 2016 PRORROGAT FINS AL 9 DE GENER DE 2017, per a que els centres habilitin la nova bústia de centre i assignin les persones que l'han de gestionar. A partir d'aquesta data, les bústies antigues deixaran de rebre missatges nous. Si teniu problemes per accedir al SEU creau una incidència seguint el formulari següent:

>> Tota la informació referent als nous correus d'educació es troba a:

http://coordinaciotic.ieduca.caib.es/correu-d-educacio

 

NOTA IMPORTANT En el cas que es tracti d'una escola unitària, EEI, EAP, CA, SAD, EOI o EOEP que no tenen els mitjans per accedir al programa SEU, el director ha d'obrir una incidència adjuntant una fotocòpia escanejada del següent document complimentat amb signatura i segell del centre:

En aquest document el director ha d'especificar a) totes les persones que han de tenir permisos per poder gestionar el correu electrònic del centre i, si cal, b) les persones que deixen de tenir aquests permisos.
A la incidència podeu especificar com a breu descripció: “Correu d'educació: Accés de la bústia compartida del centre

Actualitzat: 28 de juny de 2017

8 de novembre de 2016

 

-----------

 

- La Conselleria d'Educació i Universitat presenta el nou correu electrònic oficial d'educació per mitjà de la plataforma GSuite de Google (abans anomenada Google Apps).

Els comptes de correu d'educació '@educacio.caib.es' (tant els personals com els de centre) passen a ser comptes del servei Gmail amb el domini '@educaib.eu', gestionat per la CAIB.

Per accedir a aquests nous comptes s'utilitzaran les credencials corporatives (nom d'usuari i contrasenya) que es fan servir per accedir als diferents serveis de la CAIB (per exemple, el Portal del personal o l'Aula virtual del centre).

Els comptes de correu electrònic dels centres tindran la particularitat de ser bústies compartides, és a dir, podran ser gestionades per diversos membres del centre. Serà responsabilitat de l'equip directiu designar les persones que tindran accés al correu del centre.

La data a partir de la qual es podran començar a utilitzar els comptes personals és el 26 d'octubre de 2016.

Cal assenyalar però que el procés de canvi ja ha començat. Cada dia es van creant, per blocs, les bústies en els servidors de Google. Això vol dir que és possible, per a alguns usuaris, entrar ja a la seva nova bústia. Ara bé, és molt recomanable no utilitzar-la fins al dia 26 d'octubre, ja que els missatges adreçats a '@educacio.caib.es' no es redireccionaran a la nova bústia fins a aquesta data. És a dir, les noves bústies no començaran a rebre els missatges electrònics adreçats als comptes '@educacio.caib.es' fins que arribi el dia del canvi.

La nova adreça de correu té el format següent:

nomcurt_usuari@educaib.eu

Així, per exemple, l'adreça acortes@educacio.caib.es passa a ser acortes@educaib.eu

És important recalcar que NO hi haurà migració dels missatges antics, però durant un temps podreu seguir accedint al compte de correu anterior i descarregar els missatges que encara restin al servidor antic. També s'ha de remarcar que, a partir de la data esmentada anteriorment, els missatges adreçats a '@educacio.caib.es' arribaran a '@educaib.eu' sense haver de fer res.

NOTA: Quan s'hagin canviat els comptes personals, es farà un canvi similar per als comptes de correu electrònic dels centres. S'avisarà amb antelació de la data en què es produirà aquest canvi.

Aquest nou correu tindrà associats alguns dels serveis que ofereix Google, com per exemple Google Drive. Cal recordar però que aquest correu és exclusivament per a l'ús de la vostra feina com a docent i es desactivarà quan finalitzeu la vostra relació laboral amb l'Administració de la CAIB.

>> Tota la informació referent als nous correus d'educació es troba a:

http://coordinaciotic.ieduca.caib.es/correu-d-educacio

 

13 d'octubre de 2016

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-