-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
Suport Tècnic
   
lll
 

-No es pot activar l’opció d’arrencada per xarxa als equips ACER Power i ACER F6
---

Secció: Servidor de terminals

Aplicat a:

- Llocs de Treball model ACER Power, ACER F6 que han estat distribuïts en diferents dotacions Xarxipèlag 2006 / 2007 i que es volen fer servir com a Terminal Linux segons la proposta tècnica Xarxipèlag LTSP.

Problema

Sembla que no hi ha possibilitat d’escollir com a opció d’arrencada la interfície de xarxa. Encara que activem a Enabled el camp On Board Lan Boot, no ens surt la xarxa com a opció a escollir dins l’ordre seqüencial de interfícies d’arrencada ( First, Second i Third Boot Device ). Només apareixen les opcions conegudes del disquet, disc dur i cd-rom.

Solució

Efectivament, primer activar l’opció de BootRom al menú Integrated Peripherals posant On Board Lan Boot amb el valor Enabled. Gravar les dades Save and Exit Setup o F10 . Tornar a entrar a la BIOS i ara sí, ja ens sortirà la possibilitat de poder escollir a Advanced Bios Features - First Boot Device l'opció de la xarxa B02 D00 Yukon PXE. Abans no sortia aquesta línia.

Aquest NIC no té menú de configuració i treballa obligatòriament amb PXE. Cosa que coincideix amb l’elecció feta a la proposta i amb l’estàndard acordat per la majoria de fabricants del mercat.

És aplicable a altres BIOS el fet que per tenir operatius altres menús i/o opcions, estiguin activats prèviament altres camps específics. Per això és necessari una reinicialització de la BIOS per que es carreguin realment els canvis fets durant la sessió.

Darrera actualització: 12-3-2009

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-