-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Innovació Educativa 2019-2020
---

-Educació ambiental


>> CAMPS D’APRENENTATGE DE LES ILLES BALEARS
  camps d’aprenentatge

Instruccions que regulen la sol·licitud de participació en els camps d’aprenentatge de les Illes Balears durant el curs 2019-2020.

---
Documentació Documentació:
  WWW Més informació

Termini Termini: de l'1 al 16 de setembre de 2019

---

>> Programa de visites a l'AEMET 2019-2020
  AEMET

Amb aquestes visites es vol facilitar al alumnat el contacte i l’accés al món de la meteorologia i el clima. Així, s’hi ensenyarà què és un servei meteorològic, per a què serveix, quin és el paper social i econòmic que desenvolupa en general i, en particular, a les Illes Balears. A més a més, també s’hi parlarà de l’observació i la predicció meteorològica i del canvi climàtic.
La finalitat del programa és, doncs, conscienciar els joves d’avui, de manera que esdevinguin ciutadans responsables del futur. És important implicar els joves perquè siguin usuaris de l’AEMET i alguns d’ells puguin continuar la nostra tasca en un futur.
Nivell educatiu: 16 anys o més.
Capacitat: 20-25 alumnes.
Informació i reserves: 971 405 814 a/e: dtbal@aemet.es
---
Documentació Documentació:
  PDF cat | PDF cast Programa de visites a la Delegació Territorial de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a les Illes Balears 2019-20120

WWW Portal AEMET

Termini Termini: curs 2019-2020

---

>> Programa APRENENTATGE SERVEI A LA SERRA DE TRAMUNTANA 2019-2020
  Serra de Tramuntana

Aquest programa es desenvolupa mitjançant la col·laboració del Servei de Normalització Lingüística i Formació, el Servei d’Innovació Educativa i el Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.
Aquest programa vol promoure la metodologia d’aprenentatge servei dins el currículum dels centres educatius en el marc de la serra de Tramuntana per afavorir l’establiment de xarxes comunitàries amb responsabilitat social. L’aprenentatge servei és una metodologia que, mitjançant la detecció de necessitats reals, afavoreix processos d’aprenentatge i de servei a l’entorn amb l’objectiu de conèixer-lo i participar, en comunitat, a millorar-lo.
La declaració de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial per la UNESCO és una oportunitat per redescobrir un espai ple de recursos i valors naturals, culturals i històrics. Així, es pretén reforçar el sentiment de pertinença i l’arrelament al territori de la serra de Tramuntana formant ciutadans que participin de forma responsable i activa pel bé del conjunt de la societat.

---
Documentació Documentació:
  PDF BOIB núm. 24 (23/2/2019)

WWW Portal Aprenentatge Servei a la Serra Tramuntana
WWW Fitxa DGFPFP

Termini Termini de presentació de les sol·licituds: 31 de maig de 2019

---

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-