-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Camps d'aprenentatge de les Illes Balears
---

 

[ Anar als camps d'aprenentatge de les Illes Balears ]

El termini de sol·licituds per a la participació en les activitats dels diferents camps d’aprenentatge de les Illes Balears durant el curs 2018-2019 s’obrirà el dia 1 de setembre de 2018 i es tancarà el dia 16 de setembre de 2018.

La informació corresponent a l’oferta educativa dels camps d’aprenentatge (ubicació, objectius, metodologia, funcionament, activitats, recursos, etc.) es troba a la web http://www.campsdaprenentatgeib.org

La sol·licitud de participació s’ha de fer mitjançant el programa de gestió de centres docents de les Illes Balears (GestIB) i s'ha de tramitar segons el procediment que hi apareix.

PDF Instruccions que regulen la sol·licitud de participació en els camps d’aprenentatge NOU 31/8/18

 

>> Els camps d’aprenentatge de la Conselleria d’Educació i Universitat són un servei educatiu que depèn del Servei d’Innovació Educativa (SIE) de la Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat.
Ofereixen al professorat i a l’alumnat la possibilitat de realitzar estades en un medi singular. La seva finalitat és treballar objectius i continguts del currículum, especialment els de l’educació ambiental.

---

>> Anar als camps d’aprenentatge de les Illes Balears: [ Anar als camps d'aprenentatge de les Illes Balears ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-