-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
GESTIÓ DE CENTRES
   
-
 

-SEDEIB. Sistema d'Explotació de Dades d'Educació de les Illes Balears
---

-Inici

LOGO CEU

>> El programa SEDEIB (Sistema d'Explotació de Dades d'Educació de les Illes Balears) és el producte d'explotació de dades que la Conselleria d'Educació i Universitat posa a disposició dels centres educatius que siguin usuaris del programari GestIB.

A través del programari SEDEIB podeu tenir accés a un conjunt d'eines que us permeten tenir una visió global del centre en funció de diferents indicadors.

Permet, entre d'altres, comparar diferents dades acadèmiques del centre amb les dades globals de l'illa on es troba el centre i amb les dades globals de totes les Illes Balears.

El SEDEIB pretén ser una eina que ajudi als equips directius dels centres educatius a la presa de decisions.

Les dades que mostra el SEDEIB se generan a partir de les dades presents a diferents bases de dades, principalment a la del GestIB, per tant, la seva qualitat depèn directament de la correcció de la informació introduïda al GestIB. Al SEDEIB es carreguen les dades a partir del curs 2008-09, les de cursos anteriors només es poden consultar a través del GestIB de la manera habitual.

El magatzem de dades del SEDEIB s'actualitza cada nit, és a dir, aquells canvis que s'hagin fet al GestIB durant el dia es reflectiran al SEDEIB el dia següent.

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-