-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Taller d’emprenedors
---

DGFP icape
 

>> Taller d’emprenedors

>> L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), en col·laboració amb la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, organitza per segona vegada en els centres d’educació de persones adultes un taller d’emprenedoria del programa ICAPE (Pla Integral d’Impuls de les Capacitats Emprenedores en Educació). El taller l’impartirà el consultor Miquel Àngel Gorries.

Aquests tallers d’emprenedors són xerrades motivacionals, impartides per consultors professionals, amb experiència pròpia en emprenedoria, on ensenyaran als alumnes diferents tècniques per plantejar projectes i com afrontar el repte a desenvolupar-los. Tenen com a objectiu afavorir la motivació, afavorir la formació i el desenvolupament de competències emprenedores, desmuntar idees errònies d’allò que és una empresa, ajudar l’alumnat a descobrir i identificar les seves capacitats i potencialitats emprenedores i aconseguir que considerin l’autoocupació com una bona opció personal de futur. Cada participant rebrà un certificat d’assistència.

On es fa? En el CEPA Francesc de Borja Moll d’Inca (carrer de Llorenç Maria Duran, 37. Telèfon: 971 880 535).

Quan es fa? Dia 14 d’abril de 2016 (de les 16 h a les 20 h).

Qui es pot matricular? Els requisits per a la participació és ser major d’edat. Tindran preferència les persones en situació d’atur i d’entre les d’aquest col·lectiu aquelles que siguin potencials emprenedors.

On es fa la matrícula? La matrícula es pot efectuar a qualsevol dels centres d’educació de persones adultes de Mallorca. El nombre de places és limitat i la data límit per sol·licitar el taller és dia 23 de març de 2016.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb la Secció d’Educació de Persones Adultes (telèfon 971 177 775).

 

PDF Cartell

 

---

>> Anar a la fitxa "Nou taller d'emprenedors": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-