-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Convocatòries del Programa de Formació i Transferència RobotIB per al curs 2019-2020 (primària i secundària)
---

DGFP LOGO
 

>> S’han publicat en el BOIB núm. 44, de 6 d’abril, les instruccions per a participar en el Programa de Formació i Transferència RobotIB per al curs 2019-2020, adreçat als centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen educació primària i educació secundària obligatòria.

Primària

La convocatòria de primària s’adreça als centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que impartiran 4t, 5è i 6è d’educació primària durant el curs 2019-2020 i que no han participat en el programa RobotIB durant el curs 2018-2019. Els objectius del programa són potenciar la robòtica com a eina pedagògica entre l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària, dotar els centres del material inicial necessari per introduir aquests continguts, i formar els docents implicat en el programa en els coneixements necessaris per fer servir aquest material amb l’alumnat.

Secundària

En canvi, la convocatòria de secundària va dirigida als centres que no han participat en cap de les anteriors convocatòries de RobotIB, per tal que el programa hagi arribat a tots els IES de les Illes Balears quan finalitzi el proper curs. Cada centre de secundària rebrà una dotació amb el material bàsic (joc de components d’introducció al control amb Arduino i robots per a un grup classe). A més, el professorat rebrà la formació per conèixer el material proveït al centre i com fer-lo servir per treballar amb els alumnes, i per dissenyar i implementar a l’aula un projecte de robòtica.

Termini

La sol·licitud per participar en el procés de selecció es pot presentar fins al 31 de maig de 2019

 

PDF BOIB (primària)

PDF BOIB (secundària)

---

>> Anar a la fitxa "Convocatòries del Programa de Formació i Transferència RobotIB
per al curs 2019-2020 (primària i secundària)":
[anar-hi ]

>> Nota de premsa (25/4/2019) : [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-