-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Convocatòria del Programa de Formació i Transferència RobotIB per fomentar la introducció de la robòtica entre els alumnes de primària i secundària 2018-2019
---

DGFP LOGO
 

>> La Conselleria d’Educació i Universitat ha publicat en el BOIB núm. 40, de 31 de març, les instruccions per desenvolupar el Programa de Formació i Transferència RobotIB per al curs 2018-2019, adreçat als centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen educació primària (novetat!) i educació secundària obligatòria. Aquest programa pretén potenciar la introducció de la robòtica entre els alumnes del segon cicle de primària i entre els alumnes d’ESO, tant a l’àrea de Tecnologia (convertint la robòtica i l’automàtica en eixos transversals de molts dels coneixements inclosos en el seu currículum —mecànica, electricitat, estructures, etc.—), com en el treball per projectes. Per aconseguir-ho, els centres seleccionats rebran una dotació de material d’iniciació a la robòtica i una formació inicial destinada al professorat implicat.

Els objectius del programa, que es desenvolupa mitjançant la col·laboració del Servei de Centres Educatius de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i el Servei de Normalització Lingüística i Formació de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, són els següents:

  • Potenciar la robòtica com a eina pedagògica entre l’alumnat de primària (4t, 5è i 6è) i d’ESO.
  • Dotar els centres del material inicial necessari per introduir aquests continguts a primària i a la matèria de tecnologia o en el treball per projectes a ESO.
  • Formar el professorat implicat en el programa en els coneixements necessaris per fer servir aquest material amb l’alumnat.

La sol·licitud per participar en el procés de selecció s’ha de presentar entre el 30 d’abril i el 15 de juny de 2018.

Durant aquest curs són 29 els centres de secundària que participen en aquest programa.

 

PDF BOIB (primària) | doc Sol·licitud (primària)

PDF BOIB (secundària) | doc Sol·licitud (secundària)

---

>> Anar a la fitxa "Convocatòria del Programa de Formació i Transferència RobotIB per fomentar la introducció de la robòtica entre els alumnes de primària i secundària (curs 2018-2019) ": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-