-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Programa d'experiència formativa “Parlem català, intercanvis entre centres educatius dels territoris de parla catalana” per al curs 2018-2019
---

DGFP LOGO
 

>> En el BOIB núm. 48, de 19 d’abril, s’ha publicat una Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat d’11 d’abril de 2018 per la qual es convoquen els centres docents de titularitat pública dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen educació primària o educació secundària obligatòria a participar en el programa d’experiència formativa “Parlem català, intercanvis entre centres educatius dels territoris de parla catalana” per al curs 2018-2019.

Els objectius del programa són els següents:

  • Desenvolupar les competències lingüístiques en català.
  • Impulsar intercanvis entre centres de diferents territoris de parla catalana.
  • Aprofundir en el coneixement de les característiques dialectals de la llengua catalana de l’entorn proper, així com descobrir els trets específics d’un altre territori de parla catalana.
  • Generar processos d’aprenentatge significatiu sobre aspectes relacionats amb l’espai geogràfic, històric, natural, cultural i literari d’ambdues zones dialectals.
  • Conscienciar sobre la importància de conèixer i preservar les diferències dialectals dins la unitat lingüística de la llengua catalana.
  • Afavorir una experiència de coneixement i convivència amb l’alumnat d’un altre centre.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 15 de juny de 2018.

 

PDF BOIB núm. 48, de 17 d'abril de 2018

---

>> Anar a la fitxa "Programa d'experiència formativa "Parlem català, intercanvis entre centres educatius dels territoris de parla catalana" per al curs 2018-2019 ": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-