-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Programes de formació i innovació en els centres per al foment d'entorns col·laboratius d'aprenentatge
---

DGFP LOGO
 

>> En el BOIB núm. 47, de 17 d’abril, s’han publicat les instruccions per al desenvolupament de programes de formació i innovació en els centres per al foment d’entorns col·laboratius d’aprenentatge adreçats als centres docents de titularitat pública dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat, assessorats pels centres de professorat, en el marc del Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-2020.

L’objectiu del programa és la formació del professorat del centre i de la comunitat educativa per al disseny, la posada en pràctica i l’avaluació d’actuacions adreçades a transformar els centres educatius en entorns col·laboratius d’aprenentatge en què participin tots els membres de la comunitat educativa, i que es pot materialitzar en:

  • Formació conjunta dels membres de la comunitat educativa per millorar el rendiment escolar.
  • Formació compartida per participar en processos d’innovació.
  • Formació en models de participació, intervenció i desenvolupament comunitari.

Els programes de formació en el centre (FeC) tenen una durada mínima de 8 hores i màxima de 40 hores. Per altra banda, el termini per presentar la sol·licitud i el programa formatiu comença el 30 d’abril i finalitza el 15 de juny de cada curs escolar.

 

PDF BOIB núm. 47, de 17 d'abril de 2018

---

>> Anar a la fitxa "Programes de formació i innovació en els centres per al foment d'entorns col·laboratius d'aprenentatge": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-