-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Programa Alerta Escolar Balear 2016-2017
---

DGI
 

>> Des del Servei d’Atenció a la Diversitat es convoca el procediment per a la selecció dels centres docents amb professionals que poden participar en la primera fase (període d'octubre a gener) de les accions formatives del Programa Alerta Escolar Balear per al curs 2016-2017, en el marc del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut, la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i el Servei de Salut signat dia 4 de juny del 2014, així com en el marc de l’acord de Consell de Govern de desenvolupament de programes d’educació per a la salut en els centres educatius de 19 d’abril de 2002 (BOIB 29-06-2002) entre la Conselleria de Salut i Consum i la Conselleria d’Educació i Cultura.

Aquesta convocatòria respon a la necessitat de proporcionar la formació de primers auxilis, en cas d’emergència, per part de professionals de l’àmbit sanitari, al centre escolar que ho sol·liciti, mitjançant aquesta convocatòria pública amb la participació de la comunitat educativa i en coordinació amb els diferents agents de l’àmbit sanitari.

Està previst fer dues edicions a Mallorca durant els mesos de novembre i gener, una edició a Menorca durant el mes d’octubre, una altra a Eivissa durant el mes de novembre i una a Formentera el mes de desembre.

Més endavant se convocarà el procediment per a la selecció dels centres docents de Mallorca amb professionals que poden participar en la segona fase (període de febrer a maig) de les accions formatives del Programa Alerta Escolar Balear per al curs 2016-2017. Els centres educatius que tenen el CEP d’Inca i de Manacor com a CEP de referència podran sol·licitar la participació en aquesta convocatòria (entre d’altres centres), pendent encara de signatura i publicació al BOIB, i els professionals d’aquests centres educatius se podran inscriure a les edicions que se duran a terme el mes de febrer a Inca i el mes de març a Manacor.

Vos adjuntam la resolució del conseller d’Educació i Universitat relativa a la convocatòria corresponent a la primera fase de les accions formatives.

 

Documents

PDF cat | PDF cast Resolució del conseller d’Educació i Universitat de dia 23 de maig de 2016 per la qual es convoca el procediment per a la selecció dels centres docents amb professionals que poden participar en la primera fase (període d’octubre a gener) de les accions formatives del Programa Alerta Escolar Balear per al curs 2016-2017

PDF BOIB núm. 69, de 2 de juny de 2016

PDF cat | PDF cast Convocatòria

DOC cat | DOC cast Annexos 2-5

---

>> Anar al Servei d’Atenció a la Diversitat: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-