-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Programa d'Acompanyament Escolar en centres docents públics
---

DGI MECD
 

>> Programa d'Acompanyament Escolar en centres docents públics

>> La Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar en centres públics dependent de la Conselleria d'Educació i Universitat que imparteixen educació primària i educació secundària obligatòria durant el curs escolar 2017-2018.

La finalitat del Programa d'Acompanyament Escolar és que l'alumnat aconsegueixi l'autonomia suficient per poder regular el seu propi aprenentatge i augmentar les seves expectatives d’èxit, expectatives associades a la permanència en el sistema educatiu, reduint així l’abandonament escolar.

Destinataris: Alumnat de 5è i 6è de primària, i d'educació secundària obligatòria que es trobin en situació de desavantatge social i que presenten dificultats d’aprenentatge, de les àrees instrumentals bàsiques i d’integració en el grup i en el centre.

Durada: les activitats es desenvoluparan en dies lectius. Es dedicaran tres hores a cada grup, en horari no lectiu i que no coincideixi amb l’horari del servei de menjador del centre, distribuïdes de dilluns a divendres. Les activitats es desenvoluparan entre el 29 de gener i el 8 de juny de 2018.

Professorat: cada grup d’alumnes serà atès per un professor del centre, que de manera voluntària i remunerada s’incorporarà al Programa.

El termini de presentació de sol·licituds és fins dia 12 de gener de 2018.

Més informació: sie@dgice.caib.es

 

Documents 2017-2018

PDF Llista definitiva de centres docents seleccionats per participar en el Programa d'Acompanyament Escolar, amb indicació dels grups autoritzats per cada centre ACTUALITZAT 30/1/18

PDF Llista provisional de centres docents seleccionats per participar en el Programa d'Acompanyament Escolar, amb indicació dels grups autoritzats per cada centre

PDF Llista definitiva de centres que han presentat la sol·licitud per participar al Programa d'Acompanyament Escolar
PDF Convocatòria del Programa d'Acompanyament Escolar

DOC Annexos

 

---

>> Anar a la fitxa “Programa d'Acompanyament Escolar en centres docents públics”: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-