-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Pràctiques d'alumnes d'universitats amb les quals no s'ha signat cap conveni específic. Curs 2019-2020
---

DGPU

>> Resolució del director general de Política Universitària i Recerca de 12 d’agost de 2019 per la qual s’estableix el procediment perquè els alumnes de les universitats amb les quals no s’ha signat cap conveni específic de col·laboració puguin fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca

La dispersió en universitats de l’Estat d’alumnes que tenen la intenció de fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca ha determinat la necessitat d’establir les pautes per autoritzar-les i donar-hi cobertura formal.

Correspon a la Direcció General de Política Universitària i Recerca facilitar als alumnes l’accés al coneixement professionalitzador en el context educatiu dels centres docents públics, dels centres privats concertats i dels centres privats reconeguts per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i que segueixen el currículum de les Illes Balears.

Termini de presentació:

S'estableixen dos terminis de presentació de sol·licituds:

a) Primer termini: El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el dia 2 de setembre i finalitza el dia 30 de novembre de 2019. Dins d'aquest termini es poden presentar sol·licituds per fer pràctiques en el primer i/o segon semestre del curs 2019-2020.

b) Segon termini: El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el dia 27 de gener i finalitza el dia 28 de febrer de 2020. Dins d'aquest termini únicament es poden presentar sol·licituds per fer pràctiques en el segon semestre del curs 2019-2020.

EN CAP CAS un centre pot rebre un alumne en pràctiques sense tenir aquesta autorització.

Certificació de les Pràctiques: En finalitzar el període de pràctiques, i abans del 30 de juny de 2019, el centre ha de certificar a la Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, mitjançant el GestIB, que l'alumne ha duit a terme les pràctiques amb normalitat, segons la forma acordada i en els terminis previst i que el professor les ha tutoritzades.

En cap cas NO es TRAMITARAN les propostes de reconeixement de les hores corresponents a aquesta activitat si la DG de Política Universitària i Recerca NO HA AUTORITZAT les Pràctiques i NO HA NOTIFICAT l'autorització al centre educatiu prèviament a la data en què s'han d'iniciar.

---

PDF Resolució del director general de Política Universitària i Recerca de 12 d’agost de 2019 per la qual s’estableix el procediment perquè els alumnes de les universitats amb les quals no s’ha signat cap conveni específic de col·laboració puguin fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca
BOIB Núm. 115, 22 d'agost de 2019

 

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-