-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Presentació programa d'ensenyament de matemàtiques JUMP MATH
---

DGI          JumpMath
 

>> Presentació del programa d'ensenyament de matemàtiques JUMP MATH

>> La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa, en el marc de les seves funcions, té l’objectiu de promoure i facilitar la implantació de programes innovadors en els centres educatius de les Illes Balears.

El programa JUMP MATH, un programa d’ensenyament de matemàtiques, cobreix els sis cursos de primària i els dos primers cursos de l’ESO. Es basa en la ciència cognitiva, en dinàmiques participatives i l’avaluació contínua. El programa proposa un aprenentatge de les matemàtiques seqüenciat i guiat perquè els alumnes aprenguin els conceptes i els sàpiguen aplicar a la vida real.

JUMP MATH ja s’ha implantat amb èxit a diferents comunitats autònomes de l’Estat espanyol, a un total de 86 escoles, atenent a més de 4.000 alumnes. L’avaluació dels resultats realitzada pel CRECIM, entitat de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat altament satisfactòria.

Sessions informatives:

  • Centres públics d'Educació Primària de Mallorca. 26 d'abril de 2016. CIFP Son Llebre, Marratxí

  • Centres públics d'Educació Primària d'Eivissa i Formentera. 28 d'abril de 2016. Seu UIB a Eivissa

  • Centres públics d'Educació Primària de Menorca. 29 d'abril de 2016. Local Social Esportiu del Camp de Futbol des Mercadal CANVI DEL LLOC DE CELEBRACIÓ

 

PDF Convocatòria Mallorca

PDF Convocatòria Eivissa i Formentera

PDF Convocatòria Menorca

 

---

>> Anar a JumpMath: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-