-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornada Repensar la formació inicial del professorat de secundària
---

DGFP Jornades formació transformadora
 

>> Jornada “Repensar la formació inicial del professorat de secundària”

>> El proper dia 14 de juny de 2018, de les 9 a les 19 hores, tendrà lloc a la sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears la jornada “Repensar la formació inicial del professorat de secundària” organitzada per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i la Universitat de les Illes Balears dins el marc del Programa de Millora de la Formació Inicial dels estudis de mestre i de professorat de secundària.

Els seus destinataris principals són els professors de secundària que participen al Màster de Formació del Professorat de la UIB, però també s’hi podran inscriure altres professors interessats en col·laborar o impartir docència al màster. En aquest sentit, els objectius de la jornada són els següents:

  • Conèixer com s’estan implementant algunes metodologies innovadores en el marc de l’educació secundària.
  • Analitzar les necessitats de redissenyar la formació inicial del professorat de secundària d’acord amb la situació social actual.
  • Iniciar processos de coordinació dels docents del màster per a compartir i planificar de forma conjunta projectes de millora de la formació inicial.

Durant el transcurs de la jornada està previst que l’IES Antoni Maura (Palma), l’IES Sa Blanca Dona (Eivissa) i l’IES Porto Cristo (Manacor) presentin les seves bones experiències de millora de centre. Així mateix, la Dra. Olga Esteve i el Dr. Miquel F. Oliver plantejaran, amb les seves ponències, el marc de referència dels canvis. Finalment, també es generaran espais per al debat i el treball en grup.

Termini d’inscripció: a través del Portal del personal entre els dies 16 i 27 de maig de 2018.

 

Documentació

PDF Convocatòria Jornada "Repensar la formació inicial del professorat de secundària"

 

---

>> Anar a la Jornada Repensar la formació inicial del professorat de secundària: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-