-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornades “Metodologies motivadores per a l’alumnat, els docents i la comunitat educativa”
---

DGOIFP
 

>> Oberta la inscripció a les Jornades Oberta la inscripció a les Jornades "Metodologies motivadores per a l'alumnat, els docents i la comunitat educativa" convocades per la CECU

INSCRIPCIÓ: de dia 17 de març a dia 13 d’abril de 2015 fins a les 12:00 h.

 

PDF Convocatòria - Mallorca

PDF Convocatòria - Menorca

PDF Convocatòria - Eivissa

PDF Convocatòria - Formentera

PDF Nota de premsa

PNG Pòster de les Jornades

 

CONVOCATÒRIES ACTUALITZADES EL 25/3/15

---

 

>> El proper 17 d’abril de 2015 es celebraran les Jornades “Metodologies motivadores per a l’alumnat, els docents i la comunitat educativa” convocades per la CECU.
Al voltant de 400 docents de totes les Illes Balears podran participar-hi.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, a través del Servei de Formació contínua de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, organitza les Jornades “Metodologies motivadores per a l’alumnat, els docents i la comunitat educativa”.

Aquestes jornades estan adreçades als docents de tots els nivells educatius no universitaris de les Illes Balears i es duran a terme el dia 17 d’abril de 2015 a l’Aula Magna de l’Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB. Els docents de la resta d’illes que no puguin assistir presencialment a les Jornades podran seguir-les per videoconferència a cada un dels seus respectius Centres de Professorat (Menorca, Eivissa i Formentera).

El seu objectiu és oferir un espai d'intercanvi d’experiències educatives que es duen a terme a diferents centres de les nostres Illes i donar a conèixer metodologies motivadores, projectes innovadors i bones pràctiques educatives proporcionant alhora un entorn que promogui la reflexió en relació a la pròpia pràctica docent.

Per aquest motiu, s’obre el termini d’enviament d’experiències per part dels docents que vulguin participar a les Jornades a través de la presentació d’aquestes experiències durant les Jornades. Per fer-ho, cal que es faci arribar al correu del Servei de Formació Contínua sfc@dgoifp.caib.es la fitxa que us adjuntem abans del dia 11 de març de 2015.

Una vegada seleccionades les experiències, es publicarà la convocatòria de les Jornades per tal que tots els docents interessats s’hi puguin inscriure.

Servei de Formació Contínua

 

PDF Llista de les comunicacions seleccionades NOVETAT 16/3/15

PDF Carta als centres

DOC Fitxa de presentació de comunicació

---

>> Inscripció a les Jornades "Metodologies motivadores per a l'alumnat, els docents i la comunitat educativa"": [anar-hi ]

>> Anar a Jornades "Metodologies motivadores per a l'alumnat, els docents i la comunitat educativa": [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-