-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornades d'Intercanvi d'Experiències sobre l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement a l'Aula
---

DGI DGFP
 

>> Jornades d'Intercanvi d'Experiències sobre l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement a l'Aula

>> La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat organitzen les Jornades d’Intercanvi d’Experiències sobre l’Ús de les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement a l’Aula.

L’objectiu d’aquestes Jornades és donar a conèixer i compartir les bones pràctiques docents que utilitzen tecnologies d’aprenentatge i coneixement amb l’alumnat dels centres educatius de les Illes Balears.

Per poder participar a les Jornades, a través de la presentació d’experiències, cal que faceu arribar al correu electrònic del Servei d’Innovació Educativa (sie@dgice.caib.es) la fitxa que us trametem, adjunta, abans del 10 de gener de 2017.

Cada presentació disposarà de 15 minuts per poder plantejar la seva experiència docent. El procés de selecció el durà a terme la comissió tècnica de les Jornades, que triarà fins a un màxim de vint experiències. La relació d’experiències seleccionades es publicarà al web del Servei d’Innovació Educativa a partir del 24 de gener de 2017.

La convocatòria per a la inscripció a les Jornades per a tots els participants interessats es publicarà el 7 de febrer de 2017.

Inscripció: de 8 a 16 de febrer de 2017.

PDF Convocatòria de les Jornades sobre l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement a l'Aula, que es duran a terme a l'Auditori del Parc BIT dia 9 de març de 2017 ACTUALITZAT 14/2/17

PDF Relació de centres seleccionats per a la presentació d'experiències a les Jornades sobre l'ús de les TAC a l'Aula ACTUALITZAT 8/2/17

 

PDF Carta als centres

DOC Fitxa presentació comunicació Jornades

---

>> Anar a "Jornades d'Intercanvi d'Experiències sobre l'ús
de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement a l'Aula":
[anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-