-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornades d'Intercanvi d'Experiències a l'Educació Infantil
---

DGFP      Jornades d'Intercanvi d'Experiències a l'Educació Infantil
 

>> Jornades d'Intercanvi d'Experiències a l'Educació Infantil

>> Fins al 15 de febrer es poden presentar les experiències per a les Jornades que tindran lloc el 14 d’abril de 2016.

El 14 d’abril de 2016 tindran lloc en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut les Jornades d’Intercanvis d’Experiències a l’Educació Infantil, l’objectiu de les quals és donar a conèixer experiències metodològiques innovadores i bones pràctiques educatives que es duen a terme en els centres d’educació infantil.

El Servei de Formació del Professorat de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Universitat convida els docents de primer i segon cicle d’educació infantil a participar-hi mitjançant dues modalitats: com a assistent o presentant experiències. En aquest sentit, si s’opta per la presentació d’experiències, s’ha de fer arribar a l’adreça electrònica del Servei de Formació del Professorat (sfc@dgoifp.caib.es) la fitxa que adjuntam més avall abans del 15 de febrer, a més de fer la inscripció a l’activitat formativa una vegada se n’obri el termini.

El procés de selecció d’experiències el farà la comissió tècnica d’organització de les Jornades i se’n triaran un màxim de 15. La relació d’experiències seleccionades es publicarà a la pàgina web del Servei de Formació del Professorat a partir del dilluns 22 de febrer.

 

PDF Carta als centres

DOC Fitxa de presentació d'experiències

---

>> Anar a "Jornades d'Intercanvis d'Experiències a l'Educació Infantil": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-