-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornada d’intercanvi d’experiències ambientals 2017
---

DGI      PCE
 

>> Jornada d’intercanvi d’experiències ambientals 2017

>> La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus organitzen la “Jornada d’Intercanvi d’Experiències Ambientals 2017”, que tindrà lloc dia 4 de maig de 2017 al CEP de Palma.

L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer i compartir bones pràctiques docents que es duen a terme als centres i que formen part del Programa de Centres Ecoambientals, en qualsevol dels eixos que treballin, així com proporcionar formes de treballar aspectes del currículum de diferents etapes educatives, mitjançant diverses activitats relacionades amb la conservació i la cura del medi ambient.

També comptam amb dues col·laboradores de Catalunya, que versaran la seva ponència sobre sostenilitat i el treball ambiental en xarxa.

Per poder participar a la jornada us heu d’inscriure a través del portal de personal docent a cursos organitzats per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat. El plaç d’inscripció acaba dia 5 d’abril de 2017.

 

PDF Convocatòria

---

>> Anar a "Programa de Centres Ecoambientals 2016-2017": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-