-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Curs Actualització de competències directives
---

DGI    AFD
 

Darrera actualització: 25 d'octubre de 2019

Curs 2019-2020

La Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa convoca 40 places per a una nova edició de la formació "Actualització de competències directives"

CURS HORES ESD.
Actualització de competències directives 60 16356

 

INFORMACIÓ

El proper dimarts, 29 d’octubre de 2019, s’iniciarà el període d’inscripció a la formació Actualització de competències directives. Aquesta formació, organitzada per la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa a través del Servei de Normalització Lingüística i Formació, s’adreça a docents que exerceixen o hagin exercit la direcció a un centre públic per un període superior a un any o estiguin en possessió d’habilitacions o acreditacions de directors de centres públics. En aquest sentit, tindran prioritat aquells docents que actualment exerceixen la direcció escolar.

Els docents habilitats o acreditats per exercir la direcció hauran d’enviar la justificació acreditativa corresponent per correu electrònic (snlf@dgpice.caib.es) abans que es tanqui el període d’inscripció, tal i com s’especifica a la convocatòria.

L’activitat formativa constarà de 60 hores, 35 de les quals es faran en modalitat presencial i les 25 restants es duran a terme a distància. La primera jornada presencial serà el proper dia 25 de novembre de 2019 i la darrera el dia 10 de febrer de 2020.

Per a facilitar la participació de tots els docents interessats, la part presencial d’aquesta formació es desenvoluparà a través de cinc jornades intensives, de 8 hores cada una, al CEP de Palma Jaume Cañellas Mut. Els centres de professorat de Menorca, Eivissa i Formentera es faran càrrec de les despeses de desplaçament dels docents d’aquestes illes que resultin admesos.

Inscripció: en el Portal del Personal, del 29 d'octubre a 6 de novembre de 2019, ambdós inclosos.

Llista provisional d’admesos: 8 de novembre de 2019.

Confirmació: del 9 a 17 de novembre de 2019.

Llista definitiva: abans del 20 de novembre de 2019.

Inici del curs: 25 de novembre de 2019. (al CEP de Palma i al Moodle: fweib.caib.es)

Finalització del curs: 10 de febrer de 2020.

 

---

>> Anar a la fitxa "Inici del període d'inscripció a la
formació Actualització de competències directives":
[anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-