-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Estades de formació a empreses de les Illes Balears 2016-2017
---

DGFP LOGO
 

>> La Conselleria d’Educació i Universitat ha convocat estades formatives a empreses de les Illes Balears, en la modalitat d’experiència formativa, per al professorat d’educació secundària i per al professorat tècnic de formació professional que imparteixen cicles formatius de formació professional i formació professional bàsica a centres públics que depenen de la Conselleria d’Educació i Universitat.

La finalitat d’aquesta modalitat, prevista en el Pla Quadriennal de Formació del Professorat 2016-2020, consisteix en la realització de pràctiques professionals en àmbits relacionats amb l’àrea que el professorat imparteix. D’aquesta manera es pretén millorar la connexió amb la realitat sociolaboral i al mateix temps promoure l’actualització en determinats aspectes tecnològics que s’empren en el sector productiu per introduir-los en els currículums del sistema educatiu.

Poden presentar projectes d’estades a empreses el professorat que imparteix cicles formatius de formació professional i formació professional bàsica en els centres públics de les Illes Balears.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 4 de novembre de 2016.

 

PDF Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de 27 de setembre de 2016 per la qual es convoca la realització d’estades de formació a empreses de les Illes Balears per al professorat dels cossos d’ensenyament secundari i professorat tècnic de formació professional que imparteixen cicles formatius de formació professional i formació professional bàsica (BOIB núm. 126. 04/10/2016)

DOC Annexos 1-7

---

>> Anar a la fitxa "La Conselleria d'Educació i Universitat convoca
estades de formació a empreses per al professorat de formació professional":
[anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-