-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Cursos de formació Desenvolupament de la funció directiva
---

DGFP
 

>> Cursos de formació: Desenvolupament de la funció directiva

>> El Reial Decret 894/2014, de 17 d’octubre, pel qual es desenvolupen els trets del curs de formació per al desenvolupament de la funció directiva, estableix la necessitat de què els docents disposin d’una formació prèvia a l’accés a la direcció escolar.

Un dels elements claus per a la millora del centre educatiu té a veure, precisament, amb l’exercici d’un estil de lideratge que asseguri una bona capacitació per gestionar amb eficàcia l’organització del centre. Per altra banda, l’essència del lideratge es troba estretament relacionada, no tant amb allò que es fa, sinó en com es fa. Tanmateix, un bon director o una bona directora desenvolupa una manera d’estar, una forma de relacionar-se amb els altres, centrada en proporcionar benestar i èxit escolar a la comunitat.

Per donar una resposta de qualitat a aquesta necessitat de formació, el Servei de Formació del Professorat convoca dos cursos de formació sobre el Desenvolupament de la funció directiva. D’una durada de 120 hores, estan adreçats al col·lectiu docent dels centres públics de les Illes, un per al cos de mestres i un altre per al cos de secundària i per a altres col·lectius.

Termini d’inscripció: fins al 30 de novembre de 2015.

Inici de la formació: 11 de gener de 2016.

D’altra banda, el curs d’Actualització de les competències directives, adreçat als directors i a les directores que ja disposen de la corresponent habilitació o acreditació, tindrà lloc durant el proper curs 2016-2017.

 

PDF Convocatòria COS DE MESTRES

PDF Convocatòria COS DE SECUNDÀRIA I ALTRES COL·LECTIUS

PDF Model de declaració responsable

---

>> Anar a la fitxa Cursos de formació Desenvolupament de la funció directiva: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-