-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE)
---

DGOIFP      Escut de la UIB
 

>> la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears han dissenyat una proposta de formació per a professorat no universitari: el Curs d’Expert Universitari en Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE), de devuit crèdits europeus.

DESTINATARIS
El títol s’adreça a les persones que estiguin en possessió d’una titulació superior que doni accés a la docència en centres d’educació no universitària i que acreditin un nivell B2 de llengua anglesa.

OBJECTIUS
L’objectiu del curs és oferir les eines metodològiques i lingüístiques necessàries als docents per assegurar-ne tant la competència lingüística en llengua anglesa com un enfocament adequat de l’ensenyament dels continguts no lingüístics que s’hi han d’impartir. Totes dues premisses són necessàries per a l’èxit de l’AICLE, per al professorat i per a l’alumnat.

Planificar processos d’ensenyament-aprenentatge amb paràmetres AICLE; adaptar i desenvolupar materials i recursos per a l’ensenyament integrat de continguts i l lengües i, també, avaluar els processos d’aprenentatge i les competències desenvolupades per l’alumnat AICLE són alguns dels aspectes que els assistents podran treballar al llarg d’aquest curs, amb l’ajuda d’un professorat que compta amb un currículum molt extens en la matèria.


DATES DE REALITZACIÓ: Del 29 de setembre de 2014 fins al 10 juny de 2015

INSCRIPCIÓ: Del 13 al 27 de maig de 2014

PDF Convocatòria del curs d’Expert Universitari en Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE)

PDF Llista provisional de tots els inscrits NOVETAT

---

>> Més informació a www.fueib.org: [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-