-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Cursos de formació Erasmus+ Joventut en Acció 2015
---

DGOIFP   Erasmus +
 

>> Oberta la inscripció dels cursos de formació Erasmus+ Joventut en Acció per a Palma i Eivissa

>> Ja està oberta la inscripció als cursos que ha organitzat a Palma i a Eivissa la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, a través de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, per difondre el programa europeu Eramus+: Joventut en Acció. El curs de Palma es farà al recinte del Palma Arena els dies 28, 29 i 30 de maig de 2015. La inscripció es pot formalitzar fins al proper dia 26 de maig de 2015. Pel que fa a Eivissa, el curs es desenvoluparà els dies 10, 11 i 12 de juny de 2015 al Centre d’Informació Jove de la capital. La inscripció romandrà oberta fins al dia 5 de juny de 2015.

L'activitat formativa, titulada "Programa Erasmus + a la carta: pas a pas com presentar un projecte", pretén donar a conèixer les oportunitats que ofereix el programa Erasmus + per als joves i orientar i assessorar els tècnics sobre com elaborar un projecte d'intercanvis juvenils, del servei voluntari europeu o d'associacions estratègiques. D'altra banda també s'estan facilitant recursos i eines per a poder transmetre aquesta informació als joves de l'illa com a destinataris del programa.

Cal recordar que aquests cursos formen part del Pla de Formació Erasmus+ Joventut en Acció 2015, que pretén afavorir la participació en el programa europeu i aprofitar-ne al màxim les possibilitats.

El programa Erasmus+ Joventut en Acció és el programa comunitari que promou la mobilitat, l’aprenentatge no formal i la solidaritat vigent per al període 2014-2020 i que es dirigeix a les persones joves, entitats juvenils i professionals que es dediquen a l’àmbit de la joventut. Les persones o entitats beneficiàries d’aquest programa poden accedir a finançament per activitats com ara intercanvis de bones pràctiques, participació en projectes de voluntariat europeu o la creació d’associacions per impulsar interessos comuns.

---

>> Cursos de formació Erasmus+ Joventut en Acció: [anar-hi ]

 

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-