-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Programes de formació i innovació per cohesionar metodologies per a la millora de la competència matemàtica entre els centres de primària i els de secundària
---

DGFP LOGO
 

>> En el BOIB núm. 27, d’1 de març, s’ha publicat una Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de 20 de febrer de 2018 per la qual s’aproven les instruccions per desenvolupar programes de formació i innovació per als centres o intercentres per cohesionar metodologies per a la millora de la competència matemàtica entre els centres de primària i els de secundària al qual estiguin adscrits, assessorats pels centres de professorat, en el marc del Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-2020.

Aquests programes pretenen incidir en una millora de la coordinació entre els centres de primària i els de secundària i tenen per objectiu la formació conjunta de docents que imparteixen matemàtiques a cinquè i sisè de primària i a primer i segon d’ESO per a la posada en pràctica i l’avaluació de metodologies que repercuteixin en la millora dels processos d’ensenyament i aprenentatge de les matemàtiques.

El termini per presentar la sol·licitud als centres de professorat comença el 30 d’abril i finalitza el 15 de juny de 2018.

 

PDF BOIB núm. 27 (1/3/2018)

---

>> Anar a la fitxa "Programes de formació i innovació per cohesionar metodologies per a la millora de la competència matemàtica entre els centres de primària i els de secundària": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-