-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Curs Dissenyant Futurs Sociocomunitaris
---

DGI      convivexit
 

>> Curs Dissenyant Futurs Sociocomunitaris

L’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar organitza el curs “Dissenyant futurs sociocomunitaris”, adreçat a centres docents públics de les Illes Balears que imparteixen Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària Obligatòria.

Totes les dades del curs i el model de sol·licitud es troben publicades en la Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de 9 de gener de 2020 per la qual es convoquen els membres de la comunitat educativa i el professorat de centres docents públics que imparteixen educació infantil, educació primària o educació secundària de les Illes Balears a participar en el programa formatiu «Dissenyant futurs sociocomunitaris» per al curs 2019-2020, publicada en el BOIB núm. 7, de 16 de gener de 2020.

Es tracta d’una formació de 12 hores (9 hores amb un/a formador/a i 3 hores amb la persona que coordini el curs per proposar activitats de transferència i reflexió). El curs, que requereix d’un nombre mínim de 15 participants amb majoria del col·lectiu de personal no docent, es desenvolupa en el propi centre educatiu, per a tota la comunitat educativa: professorat de centres públics d’Educació Infantil, Primària o ESO i personal no docent (mares, pares, tutors legals, alumnes, personal d’administració i serveis, policies tutors, etc.), envers tres tipus d’àrees formatives, a elegir-ne una:

a) Formació en pràctiques restauratives.
b) Educació emocional.
c) Mindfulness.

En total hi ha places per a 30 centres docents de les Illes (10 per a cada temàtica formativa). Un membre de l’equip directiu o la persona coordinadora de convivència i/o coeducació n’ha de coordinar el programa en el centre.

Terminis:

- Inscripció: del 20 al 28 de gener de 2020 (acceptació per rigorós ordre d’inscripció).
- Publicació de centres admesos: 31 de gener de 2020.

PDF BOIB núm. 7, de 16 de gener de 2020

---

>> Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-