-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Cicle de conferències: Les competències socials i creatives a l'FP (Menorca i Eivissa)
---

DGFP logo
 

>> Cicle de conferències: Les competències socials i creatives a l'FP (Menorca i Eivissa)

Els objectius d’aquest cicle de conferències, organitzat pel Servei de Normalització Lingüística i Formació, són fomentar la creativitat i la innovació en la formació professional i impulsar les competències socials i creatives del professorat d’FP per millorar la pràctica educativa. La inscripció s’ha de fer a través del Portal del personal.

Calendari i horaris (Menorca)

  • Dimecres, 11 d’abril, de 16 a 18 h (IES Joan Ramis i Ramis de Maó): “Ampliar o adequar el talent: quina és la prioritat?”, a càrrec d’Antoni Riera Font.
  • Dijous, 19 d’abril, de 17 a 19 h (IES Biel Martí de Ferreries): “El formador ¿debe ser también un líder?”, a càrrec de Miguel Udaondo Durán.
  • Dijous, 3 de maig, de 16.30 a 18.30 h (IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella): “Creativitat, innovació i emprenedoria: missió impossible a la formació professional?”, a càrrec de Margarita Munar López.

Calendari i horaris (Eivissa)

  • Dijous, 12 d’abril, de 16.30 a 18.30 h (IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines): “El liderazgo en el aula. Presencia, actitudes y comportamiento", a càrrec de Miguel Udaondo Durán.
  • Dimecres, 2 de maig, de 16.30 a 18.30 h (IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines): “Ampliar o adequar el talent: quina és la prioritat?”, a càrrec d’Antoni Riera Font.
  • Dijous, 17 de maig, de 16.30 a 18.30 h (IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines): “Creativitat, innovació i emprenedoria: missió impossible a la formació professional?”, a càrrec de Margarita Munar López.

Termini d’inscripció: del 9 al 19 de març de 2018.

 

PDF Convocatòria (Menorca) | PDF Convocatòria (Eivissa)

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-