-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Curs de formació AbiesWeb
---

DGI    AbiesWeb
 

Darrera actualització: 14 de gener de 2020

Curs 2019-2020

Aquí teniu el curs de Formació a Distància ABIESWEB, Programa de gestió de la biblioteca escolar (bibliotecari):

CURS HORES ESD.
ABIESWEB Programa de gestió de la biblioteca escolar (bibliotecari) 20 16445

 

DESTINATARIS

1. Coordinadors de les biblioteques escolars o membres de la Comissió de la biblioteca escolar dels centres sostinguts amb fons públics de les Illes Balears. Indicar aquests fets a les OBSERVACIONS de la sol·licitud d'inscripció
2. Resta de professorat de centres sostinguts amb fons públics de les Illes Balears que no tinguin certificada en el portal del personal cap activitat del programa de FaD del professorat aquest curs escolar.
3. Resta de professorat de centres sostinguts amb fons públics de les Illes Balears que tinguin certificada en el portal del personal alguna activitat del programa de FaD del professorat aquest curs escolar.
4. Resta de professorat de centres sostinguts amb fons públics de les Illes Balears que hagin confirmat la seva participació en una activitat del programa de FaD del professorat aquest curs escolar i no la tinguin certificada en el portal del personal.

Inscripció: en el Portal del Personal, del 18 al 26 de gener de 2020 , ambdós inclosos.

Llista provisional d’admesos: 28 de gener de 2020 a les 15 h.

Confirmació: del 29 de gener al 4 de febrer de 2020.

Llista definitiva: 1 o 2 dies abans del començament de la formació.

Inici del curs: 7 de febrer de 2020. (al Moodle: fweib.caib.es)

Finalització del curs: 19 de març de 2020.

 

Llista d’espera: Si les places no s'han cobert amb els confirmats s'enviarà un SMS a les persones que estiguin en la llista d'espera, que tinguin possibilitats d'obtenir plaça i que hagin posat com a telèfon de contacte un mòbil (a les persones en llista d'espera que no hagin escrit un telèfon mòbil se les intentarà contactar per altres mitjans).
Per confirmar que vol optar a fer la formació, s'ha d'enviar un correu electrònic a formacio.distancia@dgfpfp.caib.es el mateix dia que s'hagi enviat l'SMS. S'agafaran només a les persones que contestin en termini, seguint l'ordre de la llista d'espera fins que s'ocupin totes les places disponibles.

 

---

>> Anar a "llegirib.ieduca.caib.es": [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-