-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
AGENDA
   
 

-Agenda
---

 
Març 2019
- Jornades de Formació de les cooperatives d’ensenyament
Les Cooperatives d’ensenyament consideram la formació un eix fonamental per a consolidar les nostres bones pràctiques dins els nostres centres. Enguany hem organitzat aquestes jornades titulades “La Formació, pilar bàsic per fer front als reptes de l’escola i societat actual”.
Per respondre a aquests reptes, et proposam que participis a les jornades i facis la teva inscripció, per poder gaudir 9 hores de formació acreditades de la Conselleria d’Educació i Universitat (en procés de tramitació). Termini màxim d’inscripció: dia 4 de març de 2019.

6 de març, 3 d'abril i 13 de maig - Sala d'actes de l'edifici Son Lledó. Campus de la UIB. Palma
---
- I Congrés Educatiu CC SA REAL “50 Anys Creixent Junts”
El congrés se centrarà en la transformació de l'aula, la gestió de les emocions, la comunicació i la innovació educativa i oferirà diferents espais per a la reflexió, l'exploració i l'intercanvi de coneixement.
[ inscripció ][ pòster ]

22 i 23 de març - Palau de Congressos d'Eivissa. Santa Eulària des Riu
---
- Xerrada “Acaba l'educació primària... El futur dels meu fill o filla”
Els objectius són donar a conèixer el funcionament de l’etapa d’ESO, facilitar als pares i mares eines per educar els fills i filles en la cultura de l’esforç, donar orientacions perquè els pares puguin acompanyar els fills i filles de manera positiva en aquest nou camí que comencen.
Destinataris: Pares i mares d’alumnat de 6è de primària.

26 de març, a les 19 h. - Sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda. Campus de la UIB. Palma
---
- II Jornades sobre l’Ensenyament de les Ciències a Infantil i Primària
Aquestes Jornades, que consten de dues conferències i tres blocs de tallers, tenen com a objectiu ampliar el camp d’activitats i d’estratègies didàctiques que podem utilitzar a l’escola. S’hi exploraran altres maneres de treballar complementàries, que s’han sintetitzat amb el títol "Bones idees per ensenyar ciències a l’escola".
Entre altres grans experts en aquest tema, comptarem amb la participació d’Anton Aubanell, que en farà la conferència inaugural i un dels tallers. També hi haurà tallers impartits per tècnics i investigadors del CSIC y del SOCIB.
Us podeu escriure a secretaria@consejogeneralcdl.es
[ programa ]

29 i 30 de març - CaixaForum. Plaça de Weyler, 3. Palma
---
- XII Seminari ESTALMAT 2019
La Conselleria d'Educació i Universitat, conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, organitzen el XII Seminari ESTALMAT (EStímul del TALent MATemàtic) 2019.
Finalitat: Conèixer experiències del programa ESTALMAT per estimular el talent de l'alumnat. Compartir recursos per treballar amb alumnes amb talent matemàtic a les aules d'educació secundària i batxillerat. Reflexionar sobre la importància de diversificar les activitats per a l'alumnat amb talent matemàtic.
Persones destinatàries: Docents del Programa ESTALMAT i professorat d'ESO que imparteixen l'àrea de matemàtiques a centres educatius de les Illes Balears.
Termini d'inscripció: de 4 a 13 de març de 2019. Reconeixement d'hores de formació permanent.

29 i 30 de març - Edifici Sa Riera. C/ Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma
---
-
 
Abril 2019
- Xerrada “El proper curs el meu fill o filla farà educació primària. L'educació, una tasca compartida”
Els objectius són donar a conèixer el funcionament de l’etapa de primària, facilitar els pares i mares estratègies per educar de manera positiva els/les seus/seves fills i filles amb col·laboració amb el centre educatiu, donar orientacions perquè els pares puguin acompanyar els seus fills de manera positiva en aquest nou camí que comencen.
Destinataris: Pares i mares d'estudiants de 6è d'infantil

2 d'abril, a les 18 h. - Sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda. Campus de la UIB. Palma
---
- Congrés d'Innovació Educativa InnovaMallorca
L'Editorial Vicens Vives i la Fundació Maecenas, amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i la UIB, organitzen el Congrés d'Innovació Educativa InnovaMallorca.
Constarà de cinc ponències de diferents temàtiques i més de vint tallers dinàmics amb especialistes reconeguts dins el món educatiu.
Temàtiques: Neurociència, metodologies actives, Intel·ligència artificial, avaluació, dispositius tecnològics...
Entrades limitades a 400 docents de totes les etapes. 12 hores homologades.

12 i 13 d'abril - Col·legi Lluís Vives. Palma
---
- 19è Concurs d'Arts Plàstiques IES JOSEP MARIA LLOMPART
L’IES Josep Maria Llompart convoca el 19è concurs d’Arts Plàstiques per a potenciar l’activitat artística als centres d’Educació Secundària de les Illes Balears. Poden participar-hi tots els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius matriculats durant el present curs 2018-2019 en qualsevol Centre d’Educació de les Illes Balears.
[ pòster ] [ anar a premis i concursos ]

El termini de presentació de les obres serà del 29 d’abril al 3 de maig del 2019.
---
- IX Dia de l'Educació Física al Carrer (DEFC)
Amb motiu de la celebració del dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC), el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l’Activitat (COLEF), convida a tot el personal docent, alumnat i a les famílies, a treure l’Educació Física als carrers i a les places dels pobles i ciutats, amb la finalitat de promoure un Estil de Vida Actiu per a tots i totes.
[ carta informativa ]

16 d'abril - Illes Balears
---
-
 
Maig 2019
- Proves de llengua catalana de maig de 2019
La Direcció General de Política Lingüística obre la convocatòria de maig de 2019 de proves per obtenir els certificats de català dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i LA.
Dates de les proves escrites: el mes de maig de 2019
— Dia 16: nivell B1, horabaixa
— Dia 21: nivell B2, horabaixa
— Dia 25: nivells C1 i C2, dematí
— Dia 28: nivells A2 i LA, horabaixa
Proves orals: entre el 9 i el 17 de setembre
Llocs de les proves: Palma, Manacor, Inca, Maó, Eivissa i Formentera
[ calendari ] [ cartell ]

Termini d’inscripció: del 13 al 26 de març de 2019
---
-

Darrera actualització de l'Agenda: 18-3-2019

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-