-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
AGENDA
   
 

-Agenda
---

 
Gener 2019
- Congrés d'Innovació Educativa de les Illes Balears
L’organització d’aquest congrés respon a la voluntat de la Conselleria d’Educació i Universitat de mostrar el moviment innovador actual als centres educatius de les Illes Balears. En aquest sentit, el sector educatiu de les Balears ha demostrat en els darrers anys una extraordinària capacitat per respondre a la diversitat que es viu a les aules, que s’ha reforçat a través del Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-2020.
Els destinataris del congrés són tots els docents de les Illes Balears i també està obert als estudiants universitaris de les carreres de grau en Educació Infantil i Primària i del màster de Formació del Professorat.
[ nota de premsa ]

25 i 26 de gener - Palau de Congressos de Palma. C/ Felicià Fuster, 2. Palma
---
- Xerrada “Què és (i què no és) el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat, TDAH”
El TDAH és un trastorn molt prevalent en la infància, amb moltes implicacions en el desenvolupament de l’infant, en l’àmbit familiar, de relació amb els altres i també escolar. Però, a més a més, és un trastorn controvertit: hi ha professionals i investigadors que fins i tot neguen que existeixi i després hi ha múltiples creences i propostes d’intervenció extremadament variades. Tot plegat fa, com sovint passa, que l’excés d’informació creï desinformació.
L’objectiu de la xerrada serà explicar clarament què és el TDAH, com s’ha d’entendre, avaluar i diagnosticar, com s’ha de diferenciar de tot el que no és TDAH, i com s’ha d’abordar.
Destinataris: Pares i mares de primària, ESO, batxillerat i FP

31 de gener, a les 19 h. - Sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. Campus de la UIB. Palma
Per videoconferència a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera
---
- Proves de llengua catalana de gener de 2019
La Direcció General de Política Lingüística obre la convocatòria de gener de 2019 de proves per obtenir els certificats de català dels nivells A2, B1, B2, i C1.
Dates de les proves escrites: el mes de gener de 2019
- Dia 22: nivell B2, horabaixa.
- Dia 26: nivells A2 i C1, dematí.
- Dia 29: nivell B1, horabaixa.
- Proves orals: entre l’11 i el 19 de març
Llocs de les proves: Palma, Manacor, Inca, Ciutadella, Eivissa i Formentera
[ calendari ] [ cartell ]

Termini d’inscripció: del 6 al 19 de novembre de 2018
---
-
 
Febrer 2019
- Jornada “Per què continuam fent psico a les escoles?”
Des de fa anys la Pràctica Psicomotriu és una eina d'intervenció i prevenció emprada a les nostres escoles. L'Associació de Pràctica Psicomotriu de les Illes Balears (APPIB) organiza una jornada per:
- Veure la gran importancia de la Pràctica Psicomotriu vista des d'altres camps, com la neurociència, amb en David Bueno.
- Reflexionar sobre la situació històrica i actual a algunes de les nostres escoles que ens encoratgen a seguir treballant.
- Visualitzar la necessitat de formació especialitzada del professorat al respecte.
Valoram que pot ser un bon espai i un bon moment per compartir i aprendre.
[ cartell ]

2 de febrer - ONCE. C/ Manacor, 8. Palma
---
- Dia internacional de la dona i la nina en ciència
El pròxim 11 de febrer se celebra el dia internacional de la dona i la nina en ciència, i l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), com l'any passat, hi vol participar organitzant una activitat.
Finalitat: Contribuint al foment de les vocacions científiques entre les nines i els nins. L’activitat que es vol dur a terme des de l’IdISBa és impartir xerrades a nins i nines, on investigadores expliquin la seva experiència personal en la seva carrera investigadora, per així, despertar les inquietuds dels més joves i promoure l’interès en ciència.
Persones destinatàries: El curs està dirigit a nins i nines de 5º o 6º de primària i de 1r i 2n d’ESO de centres públics i centres concertats. Les xerrades s’impartiran la setmana del 4 al 12 de febrer de 2019.
Per sol·licitar l'activitat heu d'enviar un correu electrònic a sie@dgice.caib.es indicant el nom del centre, la persona de contacte amb el seu correu electrònic i telèfon, i els grups participants. L'IdisBa contactarà posteriorment amb la persona de contacte per notificar si han estat seleccionats.

11 de febrer - Illes Balears
---
-
 

Darrera actualització de l'Agenda: 16-1-2019

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-